GRATIS SIKRINGSTJEK AF BOLIGEN

Gratis sikringstjek af boligen

Hoveddøren, vinduerne, terrassedøren, kælderen, udhuset. Er blot én af disse ikke sikret tilstrækkeligt, har tyven nemt ved at bryde ind i din bolig. Hos Security Låse Sikringscenter tilbyder vi gratis sikringstjek af din bolig, hvor vi gennemgår samtlige af boligens låse og indgange med en professionel tilgang, der beror på mange års erfaring inden for låsefaget.

Få et uforpligtende tilbud

Vi giver en faglig vurdering på sikkerhedsniveauet i din bolig. Samtidig rådgiver vi om, hvad du fremadrettet kan gøre for bedst muligt at forebygge indbrud. Endelig får du et uforpligtende tilbud på en sikkerhedsoptimering af boligen, hvis sikkerhedsniveauet ikke er i top. Det gør ingen forskel, om du før har oplevet indbrud, eller blot er nysgerrig for at høre om din boligs sikkerhedsniveau.

Vores arbejdsmetode

Vi er kvalitetsbevidste, grundige og detaljeorienterede i vores sikkerhedstjek. Men det går ikke ud over effektiviteten. Et sikkerhedstjek er hverken tidskrævende eller til besvær, hvis man hyrer en professionel fagmand. 

Bestil et sikkerhedstjek i dag

Ring nu på 75 33 81 00 og bestil et sikkerhedstjek eller få svar på dine spørgsmål. Vi udfører sikkerhedstjek i blandt andet Billund, Give, Grindsted, Vejle og omegn.

Har du spørgsmål er du velkommen til at bruge formularen her

Top