OMKODNING, UDSKIFTNING AF LÅSE


FÅ OVERBLIK OVER DINE NØGLER

Har man ikke det fulde overblik over, hvem der har adgang til ens bolig eller virksomhed, kan det give utryghed i hverdagen – og det kan tilmed koste mange penge, hvis der ikke er styr på sikkerheden. Hos Security Låse Sikringscenter tilbyder vi omkodning og udskiftning af låse, så du ikke skal bekymre dig om adgangen til din bolig.

UNDGÅ INDBRUD OG TYVERI

Indbrud og tyveri forekommer hyppigere i Danmark end i mange andre europæiske lande. Det skyldes første og fremmest, at danske boliger ikke har et tilstrækkelig højt sikkerhedsniveau. Du kan effektivt forebygge indbrud og tyveri ved at sikre, at du ikke har for mange nøgler fordelt på mange personer. 

Nogle ønsker at have én nøgle til hele boligen, mens andre foretrækker et større nøglebundt. Uanset dine behov hjælper vi dig med en sikker løsning.

SIKKERHED ER EN TILLIDSSAG

Vores indfaldsvinkel i det daglige arbejde beror først og fremmest på kvalitet og sikkerhed. Vi leverer ikke halve løsninger, men tager os den tid, opgaven kræver. Med mange års erfaring som afsæt ved vi, at sikkerhed er en tillidssag, der kræver effektive og brugervenlige løsninger.

HØR NÆRMERE

På 75 33 81 00 kan du ringe og høre mere. Vi arbejder blandt andet i Give, Grindsted, Billund og Vejle.