Teknicar logo

Gratis sikkerhedstjek af jeres hjem?

Giv os et kald på 75 33 81 00

PORTTELEFONER, DØRTELEFONER


Bedre sikkerhed for alle beboere

Porttelefoner og dørtelefoner har en forebyggende virkning mod indbrud ejendomme og udgør dermed en sikkerhed for alle beboere. Hos Security Låse Sikringscenter forhandler, leverer og monterer vi en bred vifte af porttelefoner såvel som dørtelefoner. Hvad enten ejendommen skal have opsat sin første dørtelefon, eller den gamle er slidt og skal udskiftes, kan vi effektivt hjælpe.

Nemt og bekvem adgangskontrol

Porttelefoner og dørtelefoner skal ses som en adgangskontrol, der sikrer ejendommens beboere mod uvedkommende indtrængen. Samtidig gør de det nemt og hurtigt at give gæster adgang.

Moderne og traditionelle løsninger

Moderne dør- og porttelefoner kan endda have videokamera integreret samt et billeddisplay. Det gør det muligt for ejendommens beboere at se den gæst, der ringer på, og er dermed en yderligere sikkerhed. Men er du mere til en traditionel løsning uden videoovervågning, kan det også sagtens lade sig gøre.

Lad os høre fra dig – få et uforpligtende tilbud

Kontakt os i dag på 75 33 81 00, hør mere og få et uforpligtende tilbud. Vi giver gode råd med afsæt i mange års erfaring. Med udgangspunk i beboernes behov vælger vi i fællesskab en passende løsning. Vi servicerer blandt andet mange ejendomme i Billund, Grindsted, Give og Vejle.

 

Kontakt Security Låse

Følg os på Facebook

Kontakt Virksomheden

Firmainfo


  • Security Låse ApS
  • Kløvermarken 5, 7190 Billund
  • CVR: 25580036

Kontaktinfo


Åbningstider


  • Man - fre08:00 - 16:00
  • LørdagLukket
  • SøndagLukket