Security Låse - Låsesmed i Billund, Grindsted, Give og Vejle

Teknicar logo

Gratis sikkerhedstjek af jeres hjem?

Giv os et kald på 75 33 81 00

ADGANGSKONTROL


Sikkerhed, komfort og brugervenlighed

Overvejer du adgangskontrol i din virksomhed? Hos Security Låse Sikringscenter lever og installerer vi adgangskontrol, og vi er eksperter i at finde den helt rette løsning til dig. Med afsæt i mange års erfaring og en kvalitets- og ansvarsbevidst tilgang kan vi effektivt øge sikkerhed, komfort og brugervenlighed i din virksomhed.

Bliv fri for nøgler og kabler

Med adgangskontrol bruger man kort, brik el. lign. i stedet for nøgler til at få adgang til forskellige lokaler i en bygning. Det er en fleksibel løsning, som er brugervenlig, enkel og frem for alt sikker – det er nemlig kun de rette personer,

der får adgang til de rette lokaler på de rette tidspunkter.

To af markedets bedste adgangskontrolsystemer

Hos Security Låse Sikringscenter forhandler, leverer og installerer vi blandt andet SALTO og SMARTair, der begge hører til de absolut mest sikre, brugervenlige og effektive adgangskontrolsystemer på markedet. Begge giver daglig brugerkomfort, er lette og smarte at bruge, og der er garanti for et højt sikkerhedsniveau.

Hør mere – og få et uforpligtende tilbud

Hvis du vil høre mere om vores løsninger inden for adgangskontrol, så ring på 75 33 81 00. Vi hører til i Billund og arbejder blandt andet i Give, Grindsted og Vejle.

Kontakt Security Låse

Følg os på Facebook

Kontakt Virksomheden

Firmainfo


  • Security Låse ApS
  • Lille Elkærvej 1, 7190 Billund
  • CVR: 25580036

Kontaktinfo


Åbningstider


  • Man - fre08:00 - 16:00
  • LørdagLukket
  • SøndagLukket