Adgangskontrol


Overvejer du at få adgangskontrol i din virksomhed? Hos Security Låse Sikringscenter leverer og installerer vi adgangskontrol der sikrer en høj sikkerhed i bygningen. Vores adgangssystemer er både sikre, fleksible og så er de nemme at benytte i dagligdagen. 

Med et adgangssystem får I kontrol over hvem der har adgang til de forskellige døre i virksomheden. På den måde øges sikkerheden i bygningen og der kan nemt laves ændringer hvis en medarbejder stopper, brik eller kort mistes, eller hvis der er personer som tømrer eller rengøring på besøg i en kortere periode. 

Fordele ved adgangskontrol 

  • Giver en høj sikkerhed i bygningen
  • Sikrer at der ikke er adgang for uvedkommende 
  • Nemt og hurtigt at oprette, ændre eller slette nøglebrikker
  • Hurtig nedlukning hvis der opstår brand, indbrud eller andet
  • Forskellige muligheder når det gælder valg af nøgler; f.eks. brik, kort, mobil og lign. 

Ring til os

Sikkerhed, komfort og brugervenlighed 

Hos Security Låse Sikringscenter er vi eksperter indenfor adgangskontrolsystemer, og derfor kan vi med garanti finde den helt rette løsning til dig. Med afsæt i mange års erfaring, og med en kvalitets- og ansvarsbevidst tilgang, kan vi effektivt øge sikkerhed, komfort og brugervenlighed i din virksomhed.
Ønsker du at få et tilbud på en løsning med adgangskontrol der matcher din virksomhed, så giv os et kald på nummeret 75 33 81 00

Adgangskontrol med brik - Bliv fri for nøgler og kabler

Med adgangskontrol bruger man kort, brik eller lign. i stedet for nøgler til at få adgang til forskellige lokaler i en bygning. Det er en fleksibel løsning, som er brugervenlig, enkel og frem for alt sikker – det er nemlig kun de rette personer, der kan få adgang til valgte døre på bestemte tidspunkter, alt efter hvordan systemet sættes op. 

2 af markedets bedste adgangskontrol-systemer

Hos Security Låse Sikringscenter forhandler, leverer og installerer vi blandt andet SALTO og SMARTair, der begge hører til de absolut mest sikre, brugervenlige og effektive adgangskontrolsystemer på markedet. Begge giver daglig brugerkomfort, er lette og smarte at bruge, og der er garanti for et højt sikkerhedsniveau.

Ønsker du at få et tilbud på et effektivt adgangssystem? 

Hvis du vil høre mere om vores løsninger inden for adgangskontrol, så ring på 75 33 81 00. Vi rådgiver og vejleder dig til hvad der bedst matcher dit og virksomhedens behov, så du får den bedste løsning. 
Vi hører til i Billund, men arbejder blandt andet også meget i Grindsted, Give, Vejle og omegn.

Kontakt os og hør mere