Bilnøgler med fjernbetjening


Hos Security Låse Sikringscenter i Billund tilbyder vi kodning af bilnøgler, så nøglen både har startspærre og fjernbetjening. Vi kan lave kodning af bilnøgler til de fleste bilmærker, men kontakt os gerne for at høre om vi kan kode en bilnøgle til din bil.

Rigtig mange vælger at bestille deres bilnøgle med både fjernbetjening og startspærre, fordi det samlet set er en mere praktisk og sikker løsning end en bilnøgle uden. Startspærren er for din sikkerhed og fjernbetjeningen gør daglig brug af bilen nemmere.

Brug for en bilnøgle med fjernbetjening?

Kodning af bilnøgler med fjernbetjening

Vi tilbyder kodning af bilnøgler med fjernbetjening - også kendt som centrallås. Det er det der gør, at du kan låse bilen op og i uden at skulle putte bilnøglen i bildøren. En bilnøgle med fjernbetjening minimerer chancen for knækkede nøgler og det er nemmere at komme ind i bilen. 

Når du vælger kodning af bilnøglen med fjernbetjening, undgår du at slide nøglen og du vil ikke have samme problemer i frostvejr med at komme ind i bilen. Vi sørger for at kode bilnøgler i samme kvalitet som originale bilnøgler. 

Bilnøgler med startspærre

Nyere biler har ved lov en startspærre. Startspærren hjælper til at sikre din bil mod tyveri, da en kopi af en bilnøgle uden startspærre ikke vil virke i bilen. Startspærren er derfor en sikkerhed for bilejeren. 

Vi sørger selvfølgelig for at kodningen af din bilnøgle passer til startspærren i bilen, så du går fra os med en fuld funktionel nøgle. For enkelte bilmærker er kodningen besværlig, men vi kan sørge for kodning af bilnøgler til de fleste bilmærker.

Bestil en bilnøgle med fjernbetjening

Har du spørgsmål til kodningen af bilnøgler eller ønsker du at bestille en bilnøgle med fjernbetjening og startspærre, så tag kontakt Security Låse Sikringscenter. Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 75 33 81 00 eller send en mail til mail@securitylase.dk.

Vi arbejder meget i Billund, Grindsted, Vejle, Give og omegn.