Kodelåse

Teknicar logo

Gratis sikkerhedstjek af jeres hjem?

Giv os et kald på 75 33 81 00

KODELÅSE


Undgå besvær med nøgler – få et tastatur i stedet

Med kodelåse sparer du besvær med nøgler og kan nemt og enkelt få adgang med en kode, du selv bestemmer. Hos Security Låse Sikringscenter forhandler, leverer og installerer vi en bred vifte af kodelåse til ethvert behov – både i private boliger og virksomheder.

Begræns adgang for uvedkommende

Kodelåse er en moderne løsning, der gør nøglen overflødig. I dørgrebet er nemlig indbygget et tastatur, der giver adgang til bestemte rum eller lokaler, hvis man kender koden. Kodelåsen begrænser således også adgang for uvedkommende.

Tastaturet er brugervenligt, og det er let og hurtigt at taste koden ind frem for at rode i lommerne efter den rigtige nøgle.

Dørgrebet ser flot og moderne ud og kan passe ind i alle omgivelser. Kodelåsene fås i forskellige former og farver, og det er helt op til dig, hvordan dørgrebet æstetisk skal spille sammen med døren.

Vi ser frem til at høre fra dig

Du er velkommen til at ringe på 75 33 81 00, hvis du har spørgsmål og vil høre mere. Vi giver gode råd og vejledning samt et uforpligtende tilbud. Vi har base i Billund, hvorfra vi blandt andet kører til Give, Grindsted og Vejle.

 

Kontakt Security Låse

Følg os på Facebook

Kontakt Virksomheden

Firmainfo


  • Security Låse ApS
  • Lille Elkærvej 1, 7190 Billund
  • CVR: 25580036

Kontaktinfo


Åbningstider


  • Man - fre08:00 - 16:00
  • LørdagLukket
  • SøndagLukket