Kodelåse


Få en kodelås - og undgå besvær med nøgler 

Overvejer du at få en smart og nem kodelås på hoveddøren eller en af de indvendige dørhåndtag? 

Med en kodelåse på dørhåndtaget sparer du besværet med nøgler og kan nemt og enkelt få adgang med en kode, som du selv bestemmer. Hos Security Låse Sikringscenter forhandler, leverer og installerer vi en bred vifte af sikre kodelåse til ethvert behov – uanset om det er til udvendig eller indvendig brug, i både private boliger og virksomheder.

Dørhåndtag med kodelås - Begræns adgang for uvedkommende

Kodelåse er en moderne løsning, der gør nøglen overflødig. I dørgrebet er nemlig indbygget et tastatur, der giver adgang til bestemte rum eller lokaler, hvis man kender koden. Kodelåsen begrænser således også adgang for uvedkommende, og er nem at omkode hvis der en dag bliver behov for det.

Tastaturet er brugervenligt, og det er let og hurtigt at taste koden ind frem for at rode i lommerne efter den rigtige nøgle. Det er altså en meget praktisk og smart løsning for alle der skal have adgang. 

Vi har et stort udvalg af dørhåndtag med kodelås 

Vi har et stort udvalg af dørhåndtag med kodelåse, så der er noget for enhver stil.
Dørgrebet ser flot og moderne ud og kan passe ind i alle omgivelser, uanset om det er til brug i virksomheden eller i det private. Kodelåsene fås i forskellige former og farver, og det er helt op til dig, hvordan dørgrebet æstetisk skal spille sammen med døren.

Kontakt os hvis du overvejer at få en kodelås 

Er du interesseret i at høre mere, eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud på et dørhåndtag med kodelås, så er du velkommen til at ringe til os på 75 33 81 00. Vi giver naturligvis gode råd og professionel vejledning, så du får den bedste løsning der matcher jeres behov. 
Vi har base i Billund, hvorfra vi blandt andet kører til ud og hjælper private og erhvervskunder i Give, Grindsted og Vejle.

Kontakt os allerede i dag

Zafe-t