EVVA 4KS


Det nye låsesystem 4KS fra EVVA er et mere detaljeret låsesystem. Detaljerne på nøglerne i 4KS låsesystem betyder at nøglerne er så godt som sikret mod manipulation. For dig betyder det at nøglerne er svære at kopiere og sikkerheden er derfor højere. 
EVVA har gennemprøvet og kvalitetstestet 4KS låsesystemet. De har patent på låsesystemet og systemet opfylder EN-1303 som er den strengeste sikkerhedskategori. Det gør 4KS til et yderst pålideligt låsesystem.

Hent brochure

Sikkerhed med 4ks låsesystem fra EVVA

Nøglerne i 4KS låsesystemet fra EVVA er yderst robuste. Det betyder at selvom nøglerne har været udsat for flere års slitage, så vil nøglerne stadig være som nye. Det er med til at sikre dig at sikkerheden er i top.
Masternøglesysmet i 4KS er detaljeret og er derfor ideel til institutioner med en kompleks struktur som eksempelvis universiteter, indkøbscentre og andre steder som kræver et højt sikkerhedsniveau. 
I et 4KS låsesystem bevæger elementerne i låsen sig langs cylinderne i nøglekurverne.

Der er også en overlapning af kurvefræsningen. Sammenlagt er dette i stand til at sikre høje standarder for sikkerheden i låsesystemet. 

EVVA 4KS til erhverv

Låsesystemet 4KS har en høj sikkerhed og er derfor egnet til især erhverv, som ofte er ekstra udsat. Derfor kræver erhvervsbygninger et højt sikkerhedsniveau og det kan 4KS låsesystemet levere.
Det er også muligt at få 4KS nøgler i forskellige farver. Dette gør det både nemt og praktisk at kende forskel på nøglerne til forskellige låse. Det gør også låsesystemet mere attraktivt til erhvervsbygninger hvor der skal flere nøgler til.

Få en pris på EVVA 4KS låsesystem

Ønsker du at opleve det høje sikkerhedsniveau som EVVA 4KS kan levere, så tag kontakt til Security Låse Sikringscenter i Billund. Vi står klar til at hjælpe dig med et nyt EVVA 4KS låsesystem.
Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 75 33 81 00 eller send en mail til mail@securitylase.dk.

Vi tilbyder også en nøgleløs løsning fra SALTO.

Kontakt os og hør mere