MISTET BILNØGLEN? FÅ EN NY NØGLE TIL BILEN


Har du mistet din bilnøgle eller smækket døren med nøglen siddende i låsen, og har du brug for akut hjælp? Det er vigtigt at du kontakter en certificeret låsesmed, så du undgår at gøre skade på bilen. Hos Security Låse Sikringscenter har vi stor er erfaring med biloplukning. Vores tilgang er effektiv og skånsom på samme tid – vi sørger for, at du hurtigt kan komme ud på vejene igen.

KOM HURTIGT VIDERE MED EN NY NØGLE TIL BILEN

Indser du, at du har smækket nøglerne inde i bilen, når du står du og skal på arbejde, hente børnene fra skole el. lign., giver det som regel anledning til voldsom frustration og rådvildhed.

Vi er kun et opkald væk og tilbyder akut hjælp, så du hurtigt kan give slip på irritationen og komme videre i din hverdag. Vi tilbyder venlig og professionel service, hvor hurtighed og ansvarlighed går hånd i hånd.

NYE BILNØGLER?

Skal du have en ekstra nøgle til din bil, kan vi fremstille den – med og uden startspærre. Læs mere under ’Nye nøgler til bil’.

RING NU FOR BILOPLUKNING

Kontakt os på 75 33 81 00 – så kommer vi og hjælper! Vi har kontor i Billund og kører blandt andet til Give, Grindsted, Vejle og omegn.