Biloplukning


Mistet bilnøglen?

Har du mistet din bilnøgle eller er bilnøglen af en eller anden årsag knækket? Uanset hvad der er sket, kan vi komme og hjælpe når du har brug for akut hjælp. Det er vigtigt at du kontakter en certificeret låsesmed, så du undgår at gøre skade på bilen. Hos Security Låse Sikringscenter har vi stor er erfaring med biloplukning. Vores tilgang er effektiv og skånsom på samme tid – vi sørger for, at du hurtigt kan komme ud på vejene igen.

Kom hurtigt videre med en ny nøgle til bilen

Opdager du, at du har smækket nøglerne inde i bilen, når du står du og skal på arbejde, hente børnene fra skole el. lignende, giver det som regel anledning til voldsom frustration og rådvildhed. Og det forstår vi godt! Derfor er vi kun et opkald væk og tilbyder akut hjælp, så du hurtigt kan give slip på irritationen og komme videre i din hverdag.

Vi tilbyder venlig og professionel biloplukning og låseservice på næsten alle bilmodeller uanset årgang. Vores låsesmede har stor erfaring med mange forskellige typer låse og har det rette udstyr til at oplukke biler skånsomt uden at forårsage skade eller ridser på bilen. Hos Security Låse Sikringscenter går hurtighed og ansvarlighed hånd i hånd.

Ring nu for akut biloplukning

Kontakt os på 75 33 81 00 hvis du er smækket ude– så kommer vi og hjælper med hurtig og professionel biloplukning! Vi har kontor i Billund, men kører også ud og hjælper privatpersoner og erhvervsdrivende i Give, Vejle, Grindsted og omkringliggende områder.

Skal du have lavet en ekstra nøgle til din bil, så kan vi nemt og hurtigt fremstille den – med og uden startspærre. Læs mere om dette under ’Nye nøgler til bil’, eller kontakt os hvis du har brug for nye bilnøgler. 

Ring hvis du har brug for akut biloplukning