Låsesystemer


Leder du efter et godt og sikkert låsesystem til boligen, virksomheden eller sommerhuset?
HosSecurity Låse Sikringscenter i Billund tilbyder vi kvalitetsløsninger indenfor låse. Vi er en virksomhed med stor erfaring og knowhow indenfor stort set alle typer låse, og derfor kan vi med garanti hjælpe dig med at finde den helt rette løsning.

Vi tilbyder og monterer et stort udvalg af moderne låsesystemer bl.a. fra:

Til hverdag holder vi til i Billund, men kører også i Grindsted, Give, Vejle og nærliggende områder.

Kontakt os for en god aftale

Derfor er det en fordel at vælge et låsesystem

Et låsesystem er oplagt at benytte, hvis der er flere der skal have adgang til bygningen. Når man vælger et låsesystem kan flere nøgler nemlig passe ind i den samme låsecylinder og det giver mulighed for at tilpasse hvilke nøglebærer, der skal have adgang til de forskellige døre. På den måde kan systemet give adgang på forskellige niveauer. 

Få et låsesystem der giver dig tryghed hver dag

Med et låsesystem opnår du høj sikkerhed og tryghed hver dag. En af fordelene ved at få opsat et låsesystem er, at det er muligt at benytte flere nøgler til den samme lås. 

Alle vores systemer er top professionelle og derfor er der mange virksomheder og der benytter sig af låsesystemerne, så de er sikret mod ubudne gæster.

Kontakt os hvis du overvejer et låsesystem

Hvis du går og overvejer at investere i et låsesystem, så kontakt os og lad os tage en dialog om hvordan vi kan sørge for sikkerheden i jeres hjem, virksomhed eller skole. Vi tilbyder også at tage et grundigt tjek af jeres bolig eller virksomhed, for at du får den løsning der præcist indfanger sikkerhedsbehovet. 

Ring til os og hør mere på telefon 75 33 81 00 eller send en besked til os via kontaktformularen på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Kontakt os for mere information