Låseservice


Har du brug for en form for låseservice? Hos Security Låse Sikringscenter i Billund tilbyder vi alt indenfor låse. Vi udfører forskellige typer af låseservice - og derfor kan vi garanteret også hjælpe dig, uanset om du er smækket ude af boligen, ønsker et nyt låsesystem eller har behov for en anden form for låseservice. 

Vi holder til i Billund, men kører også ud og hjælper private kunder i Give, Vejle, Grindsted og nærliggende områder.

Specialister i låseservice

Vi er specialister med mange års erfaring og ekspertise indenfor låseservice, og vi kan derfor varetage mange forskellige opgaver, uanset om der er brug for at få en ny nøgle til din bil, få omkodet låsen til dit hjem, opsat adgangssystem i virksomheden eller noget helt fjerde. 

Nogle af de opgaver vi som låsesmed kan varetage er:

Låsesmed med fokus på kvalitet 

Hos Security Låse Sikringscenter er kvalitet et nøgleord, og derfor kan du altid forvente produkter og service i topklasse. Vi går nemlig ikke på kompromis og derfor leverer vi kun kvalitetsprodukter hvor sikkerheden er i top, så dine ejendele, private bolig eller virksomhed er beskyttet med de rigtige låse. 

Brug for låseservice? Få et gratis sikkerhedstjek 

Vores kompetente medarbejdere står altid klar til at yde professionel låseservice, så du får den rette rådgivning og service der både passer til din bolig og dine behov. 

Ring til os allerede i dag på telefon 75 33 81 00 hvis du skal have en låsesmed forbi. Du er også velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål eller ønsker at indhente et uforpligtende tilbud. 

Vi tilbyder i øjeblikket et gratis servicetjek for private der ønsker at få tjekket boligens sikkerhedstilstand. Efter tjekket kan vi udarbejde et godt tilbud på et alarmsystem i bedste kvalitet, som matcher dine/jeres behov. Vi hjælper naturligvis også med montering og installeringen, så sikkerheden er i top inden vi kører igen. 

Ring hvis du ønsker et gratis servicetjek