Udskiftning af lås


Søger du en låsesmed til at udskifte låsen i din bolig eller virksomhed? Hos Security Låse Sikringscenter er vi specialister med stor erfaring indenfor forskellige låse og låsesystemer. Så har du smidt nøglen væk eller trænger din lås til at blive skiftet? Så tilbyder vi professionel og hurtig udskiftning, så du får en god og sikker lås i din hoveddør, port eller hvor du ellers ønsker den skiftet. 

Vi kører ud og hjælper privatpersoner og erhvervsdrivende i Billund, Grindsted, Give, Vejle og nærliggende områder.

Kontakt os hvis låsen skal skiftes

Hvornår er det tid til at udskifte låsen?

Der kan være flere årsager til at låsen skal skiftes. Det kan være at man mister nøglen, låsen går i stykker eller at man blot ønsker at skifte den gamle lås ud med et mere sikkert låsesystem. 

Vi udfører ofte udskiftning og omkodning af lås i forbindelse med:

  • At man mister eller får stjålet nøglen 
  • At låsen er blevet gammel og slidt
  • At man ønsker at få en mere sikker lås
  • I forbindelse med at man flytter i en ny bolig
  • For at udelukke andre nøglebærer til at få adgang, (f.eks. eks partnere, håndværkere, rengøring mv.)

Som en ekstra service tilbyder vi lige nu at du kan få et gratis sikkerhedstjek at dit hjem.
Kontakt os på telefon 75 33 81 00 for at få en tid til dette eller for at høre mere. 

Udskiftning af lås pris

Vi ønsker altid at give vores kunder den bedste løsning til den bedste pris. Derfor giver vi altid gode priser på alle vores kvalitetsløsninger. 
Den konkrete pris på at få skiftet låsen vil dog altid varierer alt efter hvilken ny lås du skal have monteret. 

Ønsker du at høre mere om vores priser og eller at få et konkret tilbud på at få udskiftet den gamle lås? Så er du meget velkommen til at kontakte os for at få mere information.  

Vi udskifter alle låse 

Hos Security Låse Sikringscenter kan vi skifte alle låse uanset om det er i en hoveddør, port, garage eller noget helt fjerde. Efter vi har skiftet låsen kan vi montere et nyt låsesystem, hvoraf vi bl.a. kan tilbyde Dorma, Ruko, EVVA 4KS og  MUL-T-LOCK MT5.

Vi går ikke på kompromis, og derfor er alle vores låse i højeste kvalitet der sikrer høj sikkerhed, så du er godt sikret mod indbrud eller andre ubudne gæster.

Skal du have skiftet låsen?

Er det tid til at få skiftet den nuværende lås ud med en ny og sikker kvalitetslås, så lad os hjælpe dig med opgaven. Vi hjælper med at finde den helt rette lås der passer til dit behov, uanset om det er til din private bolig eller virksomhed. 

Ring til os og hør nærmere på telefon 75 33 81 00 eller send os en besked via kontaktformularen på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Kontakt os for mere information