Dørautomatik


Hos Security Låse Sikringscenter i Billund tilbyder vi dørautomatik, der får døre til at åbne og lukke automatisk - så det er nemt for dig eller dine kunder at komme ind. 
Rigtig mange kender de automatiske døre fra storcentre, hospitaler plejehjem, fysiske detailbutikker og andre virksomheder, hvor det gerne skal være let at komme ind.

Dørautomatik er meget praktisk da det er en håndfri løsning hvor berøringsfladerne mindskes.

Kontakt os for en god aftale 

Automatisk åbning af døre

Vi tilbyder forskellige løsninger indenfor dørautomatik med flere anvendelsesmuligheder.
Når du kontakter os tager vi en dialog om hvilke krav og behov der er til dørautomatikken, og ligeledes hvilke brugere der skal benytte indgangen. Fælles for alle vores løsninger indenfor dørautomatik er, at de alle kan klare en del trafik ind og ud af indgangen og derfor kan de både benyttes til større og mindre steder. 

Vi tilbyder bl.a. dørautomatik til:

  • Svingdøre
  • Karruseldøre
  • Automatiske skydedøre 

Vi er specialister i dørautomatik og andre låsesystemer, og derfor vil vi altid kunne rådgive og derefter skræddersy den bedste løsning. 

Ring til os hvis du ønsker at få et tilbud på dørautomatik

Er du interesseret i at få en dørautomatisk løsning, så kontakt os allerede i dag for at høre mere på telefon 75 33 81 00. Vi hjælper naturligvis med rådgivning og vejledning så I får den helt rigtige løsning der matcher jeres behov. 

Til dagligt holder vi til Billund, men hjælper også mange andre af vores private og erhvervskunder rundt omkring i Grindsted, Vejle, Give og nærliggende områder. 

Kontakt os for mere information