Ny bilnøgle


Få en ny nøgle til din bil med eller uden startspærre

Mangler du en ny nøgle til din bil? Hos Security Låse Sikringscenter i Billund har vi stor erfaring med at fremstille nøgler til bil. Vi laver nøgler med og uden startspærre og koder nøglen til netop din bil – uanset hvilken bil du har kan vi lave en nøgle der passer. 
Vores tilgang er hurtig og effektiv, og der går derfor ikke længe fra dit opkald til, at vi har din bilnøgle klar.

Ring til os hvis du har brug for en ny bilnøgle

Skal din bilnøgle være med eller uden flip?

Når man der skal fremstilles nye bilnøgler, kan vi lave flere forskellige typer.
Er du interesseret i en flipnøgle, hvor man trykker på en knap hvorefter nøglen ”flipper ud”, så kan vi også sagens fremstille det.

Alt du skal gøre er blot at ringe til os fortæl om dine ønsker – så fremstiller vi en bilnøgle nøjagtigt, som du vil have den.

Har du mistet dine bilnøgler, og har du brug for akut hjælp?

Er du låst ude af din bil, eller har du glemt eller mistet dine nøgler, så tilbyder vi også professionel biloplukning - og vi rykker hurtigt ud hvis du står i en akut situation. 

Vi kan også kode bilnøgler med fjernbetjening.

Hvad koster en ny bilnøgle?

Prisen på en ny bilnøgle afhænger af hvilken bil du har, og hvilken type nøgle bilen bruger. Derudover vil prisen også påvirkes af de krav du har til den nye nøgle.
Ønsker du at høre mere om priserne eller at få et godt tilbud på en ny bilnøgle, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 75 33 81 00 eller ved at sende en besked via kontaktformularen på siden. 

Vi kan også kode bilnøgler med fjernbetjening.

Kontakt os i dag hvis du har brug for en ny bilnøgle 

Ring i dag på 75 33 81 00 hvis du ønsker at bestille en ny bilnøgle. Vi er super fleksible og servicen er hurtig, så du slipper for den lange ventetid. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere information. Vi kører både i Billund, Grindsted, Give, Vejle og omkringliggende områder.