Montering af ekstralåse


Gør det vanskeligt for tyven med ekstralåse

Hos Security Låse Sikringscenter tilbyder vi effektiv og kvalitetsbevidst montering af ekstralåse. Du har måske hørt, at ekstralåse er en effektiv sikkerhedsløsning, der forebygger indbrud i din bolig. Vi rådgiver og vejleder, så du bedst muligt sikrer din bolig mod indtrængen fra uvedkommende.

Hvordan virker en ekstralås?

Som udgangspunkt giver ekstralåse en langt bedre sikkerhed i din bolig. På hver dør er der således to låse: den primære lås og den sekundære lås (ekstralåsen). 

På den måde kan døren både låses indefra og udefra. Den ekstra lås tjener,

som navnet antyder, som en ekstra sikkerhed – du låser den, når du går fra dit hjem og forhindrer dermed tyven i at bruge din hoveddør som flugtvej.

Det er en enormt effektiv metode, der kan ikke alene afskrækker tyven, men også gør det vanskeligt for ham overhovedet at foretage et indbrud.

Skal vi hjælpe dig med at montere en ekstralås?

Har du spørgsmål, og ønsker du evt. yderligere sikkerhedsforanstaltninger, kan du ringe til os på 75 33 81 00 og få gode råd og vejledning. Vi installerer blandt andet moderne låsesystemer, der effektivt kan holde tyven væk fra din bolig eller virksomhed. Give, Grindsted, Vejle og Billund hører til vores arbejdsområde.