MUL-T-LOCK er det sikre valg


Mul-T-Lock er en af verdens mest sikre nøgler, som bruges i mere end 80 lande og af over 300 millioner brugere. Derfor er denne nøgleløsning også et sikkert valg. Især den banebrydende MT5.

Mul-T-Lock nøgler/cylindre anvender en patenteret 2 sidet nøgle. Og i cylinderen sidder der 10 stifter eller mere, som med den helt særlige og innovative opbygning udgør den høje sikkerhed for dig, da den er næsten umulig at opdirke eller piratkopiere.

Bestil GRATIS sikkerhedstjek

Vi er din MUL-T-LOCK forhandler

Hos Security Låse Sikringscenter forhandler vi Mul-T-Lock låse, som er nogle af verdens mest sikre låse. Mul-T-Lock er førende indenfor udvikling og produktion af højsikkerheds låse, som blandt andet bliver brugt i banker, forsvar og lignende hvor sikkerhed er altafgørende.

MUL-T-LOCK MT5

Mul-T-Locks multi patenterede MT5-mekaniske platform integrerer avanceret teknologi for premium sikkerhed sammen med øget nøglekontrol.

Som førende inden for låseløsninger med høj sikkerhed er Mul-T-Locks MT5-platform designet til maksimal beskyttelse, fleksibilitet og brugervenlighed for at imødekomme kundernes behov i enhver branche.

MT5 og MT5 + kombinerer flere beskyttelseselementer for at skabe enten en dobbelt eller tredobbelt låsemekanisme, hvilket resultere i det højeste niveau af låsesikkerhed. Den innovative veludviklede teleskopstiftteknologi gør den meget effektiv og pålidelig.

Den patenterede Alpha Spring, er et specielt mobilt element som er placeret på spidsen af ​​nøglen. Alpha Spring udgør et ekstra sikkerhedsniveau for forbedret beskyttelse.

Når sikkerhed er key

Mul-T-Lock er til dig som ønsker den bedste sikring på markedet. Uanset om det er dit private hjem, virksomheden eller andet som skal sikres imod ubudne gæster. Så er dette låsesystem det helt rette for dig.

Ønsker du at hører mere om Mul-T-Lock, vores priser eller nogle af de andre services vi tilbyder, så kontakt os via vores kontaktformularen eller give os et kald på 75 33 81 00.

Kontakt os allerede i dag