Omkodning af låse


Har du mistet eller fået stjålet din nøgle? Selvom det ikke er til at vide, om nøglen vil blive brugt uhensigtsmæssigt af en anden, er det altid en god idé at få omkodet låsen, så de forsvundne nøgler ikke kan anvendes i din bolig eller virksomhed. 

Kontakt os allerede i dag

Vi anbefaler omkodning af lås når: 

  • Du mister en nøgle 
  • Får stjålet en nøgle
  • Flytter i en ny bolig 
  • Nøglen er blevet slidt og har svært ved at låse op
  • Man ønsker udelukkelse af nøglebærer (eks partner, rengøring, håndværkere eller lign.) 

Når en lås skal omkodes, er det et mindre indgreb der foretages for at lave ændringer ved den nuværende lås. Det er en hurtig og effektiv metode, der udelukker de gamle nøgler fra låsen. 

Har du brug for at få omkodet en lås? Kontakt os allerede i dag på telefonnummeret 75 33 81 00 for at få et godt tilbud. 

Få et overblik over dine nøgler

Har man ikke det fulde overblik over, hvem der har adgang til ens bolig eller virksomhed, kan det give utryghed i hverdagen – og det kan tilmed koste mange penge, hvis der ikke er styr på sikkerheden. Hos Security Låse Sikringscenter tilbyder vi omkodning og udskiftning af låse, så du ikke skal bekymre dig om adgangen til din bolig.

Få omkodet låsen og undgå indbrud og tyveri

Indbrud og tyveri forekommer hyppigere i Danmark end i mange andre europæiske lande. Det skyldes første og fremmest, at danske boliger ikke har et tilstrækkelig højt sikkerhedsniveau. Du kan effektivt forebygge indbrud og tyveri ved at sikre, at du ikke har for mange nøgler fordelt på mange personer. 
Nogle ønsker at have én nøgle til hele boligen, mens andre foretrækker et større nøglebundt. Uanset dine behov hjælper vi dig med en sikker løsning.

Lad os hjælpe dig med omkodning af låsen

Vores indfaldsvinkel i det daglige arbejde beror først og fremmest på kvalitet og sikkerhed. Vi leverer ikke halve løsninger, men tager os den tid, opgaven kræver. 
Med mange års erfaring som afsæt ved vi, at sikkerhed er en tillidssag, der kræver effektive og brugervenlige løsninger.

75 33 81 00 kan du ringe og høre mere hvis du har brug for yderligere information eller ønsker at få et uforpligtende tilbud. Vi arbejder blandt andet i Billund, Give, Grindsted og Vejle.

Kontakt os hvis du har brug for en låsesmed