Gør dit hjem sikker med en privatalarm 


En sikkerhedsalarm er for dig, der ønsker at sikre dit hjem ekstra godt. Der sker utallige indbrud hver eneste dag i Danmark, og det kan blive en dyr affære både økonomisk, men også personligt, hvis man får stjålet genstande af høj affektionsværdi. Det er aldrig rart at komme hjem til en smadret rude og et hjem, der er ribbet for værdigenstande. I langt de fleste tilfælde, vil en privatalarm kunne forhindre et fuldbyrdet indbrud i dit hjem, så du undgår de personlige og økonomiske følger efter et tyveri.

Vi tilbyder gratis sikkerhedstjek 

Hos Security Låse Sikringscenter er vores privatalarmer altid af den bedste kvalitet og opdaterede med den nyeste teknologi. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores alarmer, da din og din boligs sikkerhed er det vigtigste for os. Vi tilbyder desuden, som en ekstra service, et gratis sikkerhedstjek, hvor vi kører ud til dig og ser på din boligs

sikkerhedstilstand, hvor vi herefter kan give et uforpligtende tilbud på et alarmsystem.

Vi hjælper dig med at finde den bedste løsning til din bolig, hvorefter vi selvfølgelig også står for opsætning af alarmen og sikrer os, at den virker.

Kontakt os i dag og hør nærmere om sikringstjek

Vores medarbejdere står altid klar med professionel og kyndig vejledning, så du kan være sikker på at få en alarm, der passer til din bolig og dine behov. Hold tyvene på afstand og undgå indbrud med en privatalarm fra Security Låse Sikringscenter. Vi har afdeling i Billund, men kører med glæde også ud til kunder i Grindsted, Vejle, Give og omegn. Du er desuden altid velkommen til at ringe til os på telefon 75 33 81 00 eller sende os en mail til mail@securitylase.dk, hvor vi med glæde besvarer dine spørgsmål.