Nøgleskab


Leder du efter et sikkert nøgleskab med plads til nøgleopbevaring? 
Hos Security Låse Sikringscenter tilbyder vi forskellige typer af nøgleskabe, nøglebokse, pengeskabe, dataskabe og våbenskabe. Vi forhandler nøgleskabe til alle, uanset om det er til en større virksomhed eller skole med mange forskellige nøgler, eller om det er til det private hjem der ønsker en samlet og sikker opbevaring af nøglerne. 
Et nøgleskab er en god og praktisk måde at holde styr på alle nøgler ved at opbevare dem ét sted. 

Forebyg indbrud og bevar overblikket over dine ting med en nøgleboks

Nøgleskabet kan foruden opbevaring af nøgler også bruges til andre vigtige (små)ting ligesom et pengeskab. Fordelene ved denne type opbevaring er ikke alene, at de forebygger indbrud, og de omkostninger der følger med, men også at de gør det væsentlig nemmere at bevare overblikket over vigtige ejendele. Med et overblik kan du også kontrollere hvem der har adgang til de forskellige nøgler og ligeledes til selve nøgleskabet. 

Nøgleboks med kode

Vi tilbyder forskellige løsninger til at kunne opbevare nøgler. Nøgleskabene varierer i form, størrelse, sikkerhedsniveau og med forskellige typer af lås. Iblandt vores udvalg tilbyder vi blandt andet nøglebokse med kode, så der nemt kan kontrolleres hvem der har adgang til de forskellige nøglebundter. Skulle der opstå et behov for at ændre koden, f.eks. hvis koden er blevet delt med de forkerte, kan den nemt omkodes. 

Vi hjælper dig med at finde det rette nøgleskab

Skal du have et nyt nøgleskab, så hjælper vi gerne med professionel rådgivning og vejledning til hvilket der passer bedst til jeres behov. 
Kontakt os for at høre mere på telefon 75 33 81 00 eller send os en besked via kontaktformularen på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Billund, Grindsted, Give og Vejle hører til vores primære kundegruppe, men vi forhandler i et bredt geografisk område. 

Kontakt os og hør mere

Zafe-keybox