Våbenskabe 


Rummelig eller kompakt sikkerhed til dine våben og ejendele

Vil du gerne sikre dine personlige ejendele og våben bedst muligt? Hos Security Låse Sikringscenter tilbyder vi våbenskabe og pengeskabe til ethvert behov. Hvad enten du har brug for rummelige eller mere kompakte skabe, finder du dem hos os.

Umuligt for uvedkommende at trænge ind

Skabene kommer med en sikringslås, for eksempel i form af et tastatur, der effektivt sikrer dine våben og ejendele. Du åbner skabet med en selvvalgt kode og nægter således uvedkommende adgang. 

Fordi skabene er fremstillet i et meget stærkt materiale, er det umuligt at åbne dem uden kendskab til koden. Du har også mulighed for at ændre koden.

Våbenskabe, pengeskabe, nøgleskabe og dataskabe

Vi forhandler foruden våbenskabe og pengeskabe også nøgleskabe og dataskabe. Læs mere her på hjemmesiden under ”Pengeskabe, nøgleskabe og dataskabe”. Fælles for vores skabe er en ensartet høj kvalitet og sikkerhed, som holder ligeså længe, du ønsker at beholde skabene.

Få et uforpligtende tilbud på et våbenskab

Ring i dag på 75 33 81 00, hvis du vil bestille et skab eller har spørgsmål. Vi har base i Billund og servicerer blandt andet Give, Grindsted og Vejle.

Kontakt os og hør mere