PENGESKABE, NØGLESKABE OG DATASKABE


VIL DU PASSE EKSTRA GODT PÅ DINE EJENDELE?

Pengeskabe, nøgleskabe og dataskabe er til dig, der ønsker at passe ekstra godt på dine ting. Skabene tjener nemlig det formål at opbevare personlige ejendele sikkert og bekvemt – så ingen andre end dig og evt. de personer, du vælger at give adgang, kan åbne dem.

FOREBYG INDBRUD OG BEVAR OVERBLIKKET OVER DINE TING

Med et dataskab kan du effektivt beskytte datamedier, der er varmefølsomme. Nøgleskabet kan foruden opbevaring af nøgler også bruges til andre vigtige (små)ting ligesom pengeskabet. Fordelene ved denne type opbevaring er ikke alene, at de forebygger indbrud, og de omkostninger,

der følger med, men også at de gør det væsentligt nemmere at bevare overblikket over vigtige ejendele.

VÆLG SELV

Hos Security Låse Sikringscenter forhandler vi en række forskellige penge-, nøgle- og dataskabe. De kommer i forskellige størrelser og farver, og det er op til dig at vælge de helt rigtige skabe. I den forbindelse yder vi gerne rådgivning og vejledning på grundlag af vores professionelle erfaring.

Vi ser frem til at høre fra dig på 75 33 81 00, hvor vi også kan hjælpe dig med eventuelle tvivlsspørgsmål. Billund, Grindsted, Give og Vejle hører til vores primære kundegruppe, men vi forhandler i et bredt geografisk område.