Pengeskab


Vil du passe ekstra godt på dine ejendele? 
Ønsker du at finde en god løsning til at opbevare penge, værdipapir, fotos, smykker eller andre vigtige ejendele? Hos Security Låse Sikringscenter tilbyder vi flere forskellige muligheder indenfor pengeskabe, nøgleskabe, dataskabe og meget mere som kan opbevare dine værdigenstande sikkert. 

Pengeskabe, nøgleskabe og dataskabe er til dig, der ønsker at passe ekstra godt på dine ting. Skabene tjener nemlig det formål, at opbevare personlige ejendele sikkert og bekvemt – så ingen andre end dig og evt. de personer, du vælger at give adgang, kan åbne dem.
Ønsker du at få et tilbud på et pengeskab der matcher dine ønsker? Så ring til os og hør mere på telefon 75 33 81 00

Vælg mellem mange forskellige pengeskabe

Hos Security Låse Sikringscenter forhandler vi en række forskellige penge-, nøgle- og dataskabe. De kommer i forskellige størrelser og farver, så det er derfor helt op til dig at vælge det helt rigtige skab der matcher dine ønsker og behov. I den forbindelse yder vi naturligvis gerne professionel rådgivning og vejledning på grundlag af vores professionelle erfaring, så du ender med den helt rigtige løsning.

Vi tilbyder både pengeskabe der egner sig godt til virksomheden og til det private hjem, så der er noget til ethvert behov. Til virksomheder kan det være der er behov for et ekstra stort pengeskab, for at der både er plads til kontanter, fortrolige dokumenter, vigtige regnskaber og andre genstande der skal opbevares sikkert. 
Vi har både pengeskabe med kode og med nøgler. 

Kontakt os hvis du har brug for et pengeskab 

Overvejer du at investere i et pengeskab så kontakt os og lad os tage en snak om hvilket der vil passe bedst til dit behov. Vi hjælper med professionel rådgivning og hjælper dig med eventuelle tvivlsspørgsmål. 

Ring til os på telefon 75 33 81 00 eller send os en besked via kontaktformularen på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 
Billund, Grindsted, Give og Vejle hører til vores primære kundegruppe, men vi forhandler i et bredt geografisk område. 

Ring allerede i dag