Teknicar logo

Gratis sikkerhedstjek af jeres hjem?

Giv os et kald på 75 33 81 00

SALTO låse er en fleksibel løsning med høj sikkerhed


Hos Security Låse Sikringscenter tilbydes en væld af muligheder, når det kommer til alarmer og sikring af din bolig. Et af de nyeste tiltag på markedet er SALTO KS, der er en adgangskontrolløsning, som er fleksibel og kan tilpasses til den enkelte virksomhed. Grundtanken med appen er, at du altid har råderum over dine låsesystemer fra din mobiltelefon. Det betyder, at du altid kan være opdateret på, hvordan og hvorledes dine låse er tilkoblet. Med webappen kan du tilmed gå ind og til- og fravælge rollerne for de enkelte brugere. Det har med andre ord aldrig været lettere at administrere, hvem der skal være basisbruger, admin eller ejer. Med SALTO KS får du med garanti en løsning, der gør det hele lidt lettere, når adgangsrettighederne skal bestemmes. Alt fra kontortilstand og fjernåbning til offline adgang kan kontrolleres med hjælp fra systemet.

Det har aldrig været lettere at kontrollere aktiviteterne

Hvis du gerne vil vide alt om, hvordan dine låses hændelser og begivenheder tager sig ud, kan du trygt vælge SALTO KS’ system.

Her får du med hjælp fra web-appen mulighed for at tilvælge notifikationer, der konstant påminder dig om givne hændelser. Alt fra afviste forsøg til lav batteritilstand.
Derudover kan du på alle døgnets timer fra alle tænkelige steder åbne døre. Dette kan være en stor fordel, hvis du har kunder, der skal anlægge besøg. Det kan også være til medarbejdere, der simpelthen ikke har adgang til et givent lokale. Det hele fungerer super enkelt. Ved hjælp fra mobil-appen, skal der blot swipes til venstre.

Er du fristet til at vælge en nøgleløs løsning fra Salto?

Tag kontakt til Security Låse Sikringscenter og træd et skridt nærmere den digitale løsning. Vi forhandler SALTO KS’ systemet og sidder klar til at hjælpe, hvis der skulle melde sig yderligere spørgsmål. Du kan træffe os på tlf. nr.: 75 33 81 00 eller ved at sende en mail til: mail@securitalase.dk.

 

Kontakt Security Låse

Følg os på Facebook

Kontakt Virksomheden

Firmainfo


  • Security Låse ApS
  • Kløvermarken 5, 7190 Billund
  • CVR: 25580036

Kontaktinfo


Åbningstider


  • Man - fre08:00 - 16:00
  • LørdagLukket
  • SøndagLukket